Was het lekker? Nog tips of wensen? 


Uw naam *
E-mailadres
Uw bericht *
pieter 05-06-2007
leker hoor maar soms niet mijn smaak toch wel leker doej en kan ik je inhuuren doei

Juf Isabel 05-06-2007
Het was heerlijk! De leerlingen en ik hebben ons buikje heerlijk volgegeten!!!

Raymond Kloos 04-06-2007
Over TVE (ja, inmiddels ook een begrip onder deze afkorting) wordt geschreven in diverse media. De Trouw, Volkskrant, Elle Culinair, AT5 etc. Hoe komt het toch dat zo'n schitterend maar ook levensvatbaar initiatief niet opgepakt wordt door "geldschieters"? Ik denk bijvoorbeeld aan de grote Esprit scholengemeenschap met onder zich een 10-tal scholen. Het is toch hartstikke mooi om als scholengemeenschap een eigen intern restaurant in huis te hebben die voor de leerlingen en ouders toegankelijk is? In ieder geval zouden de eigen scholen van Esprit er gebruik van kunnen maken, echter overige scholen hoeven natuurlijk niet buitengesloten te worden. Zoooooooo jammer dat we hier niet op in haken ...

Rik Balder 23-05-2007
Hoi Doris, Leuke site. Ik hoor graag van je wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Met vriendelijke groeten, Rik Balder RikBalder@Balderlogistiek.nl

Groep 5A van de 2e Dalton 08-05-2007
We hebben heerlijk gegeten. De tafel was gezellig gedekt, met prachtige placemats. De bedienings-meisjes waren heel aardig. De kok legde veel uit; over de saus, de soep, het brood en de bananen-lassie. Normaal staan de koks alleen in de keuken, extra leuk dus. Bedankt voor de handtekeningen en de gezelligheid. Veel groetjes van ons allemaal, groep 5a

cynthia 23-03-2007
heej doris, ik vond het heel leuk om stage te mogen lopen bij het project, ik hoop dat ik de volgende keer weer kan helpen. groetjes cynthia

marc schoorl 21-03-2007
Als er its is dat met de paplepel wordt ingegoten, dan is het natuurlijk smaak. Kinderen dien je voor hun eigen plezier en beleving te leren eten. Fantaseren, kijken, ruiken, proeven: eten kan een feest zijn. Maar dan moet je er wel de tijd voor nemen. Tijd voor Eten dus. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het vandaag de dag niet. Snel & gemakkelijk, kant-en-klaar: het zijn formules voor de dood in de pot. Voor een treurige vorm van smakeloosheid. En zo groeien onze kinderen op met het idee dat een koe Milka-blauw is, dat spinazie in bevroren blokjes uit een fabriek komt dobbelen en dat vissticks iets zijn uit het bizarre universum van Sponge Bob. Maar dat in een simpele knol meer wonderlijks schuilgaat dan in een opgepiepte diepvriespizza uit een cellofaantje, die notie ontgaat ze. We zijn rijker dan ooit en eten armoediger dan ooit en we weten het. Daar wringt dus iets. Koken is verworden tot een belabberde bezigheid. Voedsel tot noodzakelijke maagvulling van de afdeling hongerbestrijding. Kortom (hh), eten is geen avontuur meer. Daarom is het intiatief van Doris Voss zo lovenswaardig. En haar liefdevolle volharding tegen de druk-druk-druk klippen op zo bewonderenswaardig. Neem de tijd, hou van eten! Marc Schoorl, freelance kok

David van der Heijden 21-03-2007
Tijd voor eten is precies datgene waar je in deze tijd naar op zoek bent. Tijd- die te vaak ontbreekt en eten- wat vaak te snel moet. De kinderen genieten en smullen van dit initiatief en steken ondertussen zoveel op. Doris Voss heeft hiermee een prachtige manier gevonden om een van de belangrijkste dingen in ieders leven, want man ist noch immer wass man frisst, over te dragen op alle kinderen. Ik hoop dat alle instanties waar ze van afhankelijk is op tijd doorhebben dat deze pionier belangrijk werk verricht. Ze verdient alle steun. Succes en ik hoop dat je het blijft doen en liefst nog vaker. Groet, David, vader van Eva

Emma Voss 20-03-2007
Mama je doet het zoo goed en het eeten is altijd zooooooooooooooooooooooooooooo lekker. Lieve groetjes je kind Emma

marreke prins 20-03-2007
hartverwarmend, dat was het vandaag bij 'tijd voor eten' bij buurtcentrum olympus in amstedam 23 kinderen van groep 8 smulden van de heerlijkheden van kok koen. mooi gedekte tafels, vrolijke gezichten, op dat van 1 meisje na, ja samen eten dat is gewoon de toekomst. niet voor de tv hangen met een plastic tv diner bravo! ik kom graag helpen een volgende keer marreke

isabelle 14-03-2007
IK VIND................ HET ALTIJD HEEL LEKER ALEEN JAMER DAT IK NIET ALES MAG MAAR HET BLIJVT LEKKER EN MIJN MAMA VOND HET OOK LEUK OM TE DOEN EGT SUPER ETEN WAT DE KOKS MAAKEN liefs Isabelle

iris 14-03-2007
Hoi doris het was erg lekker het lekkerste vond ik de groentesoep en daarna vond ik het brood met de olie het lekkerste.Ik vond de kok echt de bbbbbeeeeesstttee kok Ter wereld hij is aardig en hij is echt de beste in koken. X X X X je liefe vriendin Iris

Anton van Duijn 12-03-2007
Beste iedereen, ik volg Doris Voss al een tijdje en sta iedere keer weer verbaasd van haar vechtlust om ieder project tot een succes te maken. Zoiets slaagt alleen als je erin gelooft, ik geloof in haar doelen en dus ben ik altijd bereid om mee te doen met een project! Ook deze keer heeft Doris mensen om haar heen verzameld en enthousiast gemaakt voor een TOP project; Tijd voor Eten. Ik ben blij dat ik er een kleine bijdrage aan mee heb mogen doen, helaas vind ik de tijd en rust niet om zelf even aan te schuiven, maar ik voer het zelf thuis al in; Tijd voor Eten!! :):)

Gert Jan Hageman 10-03-2007
Lieve mensen van tijd voor eten, Dank voor jullie uitnodiging. Ik was er trots op dat restaurant de Kas een lunch mocht koken voor jullie kinderen. Sterker nog,ik zie uit naar een volgende gelegeheid. Een pracht kans om kinderen kennis te laten maken met eerlijk, lekker en goed voedsel. Pracht initiatief waar we graag aan mee werken Hadden we maar meer tijd, dan deden we het elke dag! Veel succes, Gert Jan Hageman restaurant de Kas, Amsterdam

Simone Steinert 07-03-2007
Beste mensen, Laatst vertelde mijn zoon (groep 7) bij het avondeten erg enthousiast over het eten bij Tijd voor eten. Hij mocht met zijn groep voor de tweede keer aanschuiven. En net zo als de eerste keer (toen in de buitenlucht) was het ook deze middag weer een feest voor oog en maag. Ik weet niet meer precies wat er allemaal op tafel kwam, maar hij beschreef het in alle kleuren en geuren. Ik wil via deze weg iedereen bedanken die dat voor elkaar heeft gekregen en hoop dat nog veel meer kinderen mogen aanschuiven. Met vriendelijke groet, Simone Steinert

machteld van gelder 06-03-2007
Een investering in nieuwe sociale verhoudingen, de volksgezondheid op de lange termijn en niet in de laatste plaats het milieu! Lang leve Tijd Voor Eten!

jacqueline van voorthuizen 28-02-2007
Dit is n van de belangrijkste initiatieven die ik ken, ik bewonder jullie moed en doorzettingsvermogen, en ik hoop, k voor mijn eigen kinderen dat jullie landelijk gaan opereren! Veel succes!

Jacob Willemsen 26-02-2007
Tijd en kennis over eten! Wie en wanneer wordt er nou nog tijd genomen om kinderen voldoende te onderwijzen als het over eten gaat? Na het stellen van deze vraag begon ik me af te vragen of dat uberhaupt nog wel voldoende gebeurt? Gelukkig ben ik zelf altijd van huis uit goed en veelzijdig gevoed door mijn ouders. Steeds vaker hoor ik dat er in moderne huishoudens minder tijd is voor dit vrij essentiele onderdeel van de opvoeding! Daar ligt voor een kok zoals ik zelf ben, de uitdaging! Dankzij de ongelofelijke inzet van Doris Voss komen kinderen weer in aanraking met eeuwenoude voeding en kunnen wij als koks laten zien hoe leuk en eenvoudig koken kan zijn. Leven de tijd voor het eten! Jacob

Olivier Takx 25-02-2007
Geweldig om te zien dat er eindelijk eens iets gebeurt waar kinderen iets bijgebracht wordt dat gezond voor ze is, fysiek en mentaal en waar ze hun leven lang profijt van hebben, iedere dag! Bravo!

Kees Rijnhout 25-02-2007
Al vanaf het prille begin ben ik aan de zijlijn betrokken bij dit mooie project. Fijn en goed om te zien dat de drive en passie van mensen zoals Doris tot dit mooie succes leiden. Dat een lokale opstart mag leiden tot een landelijke uitrol van de activiteiten. Heel erg veel succes gewenst.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 120 - 140 (totaal: 152 berichten)