De 3 formules van Tijd voor eten   Klik hier voor de flyer

Uitgangspunt voor alle drie de formules is: vers, gezond en lekker, waarbij verse streekproducten de voorkeur hebben.
In de maaltijden worden veel groenten en volkorenproducten verwerkt. Er wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen
als conserveringsmiddelen en smaak- of kleurstoffen. Geen wit brood, geen of zeer matig gebruik van vlees.
Tijdens de maaltijd drinken de kinderen water en geen gezoete drankjes.

  1. Uit eten op school is de meest uitgebreide variant, waar de kinderen het meest van leren.
    Binnen de school ontstaan stageplaatsen voor een horeca-opleiding.
  2. De lunch op school, waarbij kinderen dagelijks een gezonde lunch krijgen, zal voor veel scholen de meest haalbare variant zijn.
  3. De gezonde broodtrommel is een simpele variant, gericht op het verbeteren van de lunch die kinderen van huis meenemen.

3 Formules Yijd voor eten

Klik hier voor de flyer: 'De 3 formules van Tijd voor eten'